Φωτια Βιλια Αττικησ - Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα : Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.

Φωτια Βιλια Αττικησ - Φωτιές: Ολονύχτια μάχη στα Βίλια - Σε ύφεση η Κερατέα : Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό.

Ζώα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες που καίνε τα Βίλια ...
Ζώα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες που καίνε τα Βίλια ... from www.zoosos.gr
Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και.

Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής.

Μαίνεται σε ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Με μήνυμα που εστάλη πριν λίγο από 112, δόθηκε νέα. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Από χθες ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αττική εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει ανεξέλεγκτη στα βίλια και τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Φωτιά στα Βίλια: Μεγάλη αναζωπύρωση - Εκκενώθηκε ...
Φωτιά στα Βίλια: Μεγάλη αναζωπύρωση - Εκκενώθηκε ... from politic.gr
Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας… ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους. Από χθες ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αττική εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει ανεξέλεγκτη στα βίλια και τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής.

Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ...
Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ... from img-s-msn-com.akamaized.net
Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη.

Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη.

Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Από χθες ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αττική εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει ανεξέλεγκτη στα βίλια και τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Διπλή είναι η μάχη με τις φωτιές στην αττική, καθώς μαίνονται δύο μέτωπα, ένα στην κερατέα και υπάρχουν εναέρια μέσα που επιχειρούν στα βίλια, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να ελεγχθεί η φωτιά. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Με μήνυμα που εστάλη πριν λίγο από 112, δόθηκε νέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.